Zing dan!

Zing dan!

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat zingen helpt om te ontspannen, om stress en burnout te voorkomen.

En, wij van Grachtensmart, weten uit ervaring dat het ook écht zo werkt. Zingen helpt! is dan ook ons motto.

We gunnen het iedereen. Elke dinsdagavond oefenen we in Buurthuis In de 3 Krone, Oudegracht 227. Na afloop (en voor de liefhebbers) worden de kelen in een kroeg nog eens gesmeerd.


Mannen

Voor mannen zijn er op dit  moment nog enkele plekken vrij. Tenoren kunnen ons extra blij maken. Mocht je echt tenor zijn, houd er dan rekening mee dat we op dit moment vooral werken met de bariton-partij.

 

Vrouwen

Nu we weer als vanouds mogen zingen hebben zich alweer veel nieuwe dames aangemeld. Ontzettend leuk natuurlijk maar het heeft ook voor de balans in het koor een lastige kant. Want er moet evenwicht blijven om de nieuwkomers tijd te geven hun plek te vinden. Op dit moment is er daarom enkel direct ruimte voor sopranen. Alten en mezzos komen op de wachtlijst.

 

Kom 'n keer meezingen en beoordeel zelf of het bij je past. Na een avondje meezingen, bepaal je of onze smartlappen bij jou passen. Vanaf dat moment kennen we een vaste procedure. Daarbij hoort altijd een stemtest. Op dit moment is er dus voor de alten en mezzo's een wachtlijst.

 

Vul onderstaand formelier in en we nemen snel contact met je op.

 

 

 

code Code refresh