Inschrijving Festival Nederlandse Lied

Utrecht, 13 maart 2018

Ook dit jaar organiseren we weer een Festival van het Nederlandse Lied!

Datum: 6 oktober 2018, aanvang 12.00 uur.

Locatie: TivoliVredenburg, Cloud 9

 

Inschrijving Festival van het Nederlandse Lied

Het Festival van het Nederlandse Lied bestaat bijna 25 jaar en is ontstaan na het 1e lustrum van Grachtensmart. TivoliVredenburg (toen Vredenburg) was op zoek naar een nieuwe formule en heeft Grachtensmart gevraagd de organisatie op zich te nemen van een Nederlands-talig festival.

 

Geschiedenis

Sinds 1996 organiseert Grachtensmart samen met TivoliVredenburg het Festival van het Nederlandse Lied. Een lange traditie!

Het succes van het festival is te danken aan de diversiteit van de optredens. Maar ook het gegeven dat je als (amateur-)koor op het beroemdste podium van Nederland mag optreden. De enige eis die wordt gesteld is de taal. Alle liedjes moeten in het Nederlands worden gezongen. Of het nu hertalingen zijn van Jan Rot, of een lied van Blöf of Borsato. Allemaal prima. Uiteraard zijn de oudere zeemansliedjes ook nog steeds te horen. Van 12 uur 's middags tot 's avonds in de late uurtjes presenteert elk koor zich tijdens een 15 minuten durend optreden. Afwisselend mee kunnen zingen en luisteren naar liedjes. Voor het publiek is het een feestje. Lees meer>>

 

Deelname

De inschrijving is inmiddels geopend. Meld uw koor tijdig aan want de belangstelling is groot.

Aan de deelname zijn wel kosten verbonden. Drie euro per persoon met een maximum van 60 euro per koor. Voor dit luttele bedrag kun je de hele dag genieten van optredens van alle koren in een heerlijke gezellige sfeer en optreden op een professioneel podium.

 

code
* verplicht veld