Welkom

Festival van het Nederlandse Lied

 

Van 12 tot 24 uur doorlopend Nederlandstalige muziek. Van smartlap via pop naar hertaald klassiek van Jan Rot. Koren uit alle windstreken van Nederland. Voor het luttele bedrag van 3 euro een daglang genieten. 

Reserveer de datum alvast in je agenda!

Zaterdag 4 oktober 2014

In het geheel vernieuwde Tivoli/Vredenburg. De inschrijving is gesloten, maar kom luisteren en genieten!!

 

 

Klapstoelconcert

Klapstoelconcert

Een uur lang was Grachtensmart te horen op het Koekoeksplein. De weergoden waren ons goedgezind. Veel buurtgenoten, familie en vrienden waren erbij aanwezig.

 

 


Crowdfunding

 

Grachtensmart oefent bijna 25 jaar in het buurthuis aan de Oudegracht. Omdat de gemeente de subsidiekraan voor buurthuizen heeft dicht gedraaid, was het voortbestaan van het buurthuis enige tijd onzeker.

Een aantal zeer betrokken buurtgenoten heeft echter de handen ineen geslagen en heeft een stichting in het leven geroepen. Stichting In de 3 Krone, naar de gevelsteen van het pand Oudegracht 227.

Alle hulp is welkom en noodzakelijk, zowel in de vorm van vrijwilligers als donateurs. Met een bijdrage van 10 euro worden uw dromen onze dromen. En wie een groter bedrag kan missen mag een vermelding op onze website verwachten. Dus maak uw bedrag over op NL72 TRIO 0197661947 ten name van Stichting In de 3 Krone of kies voor IDeal op www.inde3krone.nl/payment.

Zegt het voort!


Blije huurders

 

Al meer dan 22 jaar is Grachtensmart elke dinsdagavond te zien en te horen in het Buurthuis aan de Oudegracht. Om meer bekendheid te geven aan de doorstart die het Buurthuis maakt als Stichting In de 3 Krone met het motto Thuis in de Buurt, is Grachtensmart geïnterviewd door RTV Utrecht. Het filmpje is te zien via deze link.


Paradiso

 

Grachtensmart in Paradiso! Grote namen gingen ons al voor.

Een van de tenoren krijgt een kus van een dame uit het publiek. "Jullie waren super", is haar commentaar. Dat streelt de ego! Altijd leuk om te horen.


Social media

 

Volg Grachtensmart nu ook op Twitter via @Grachtensmart.