Inschrijving Festival

 


 

Inschrijving Festival van het Nederlandse Lied

 

Sinds 1996! Oeroud, nostalgisch bijna. Het Festival van het Nederlandse Lied.

Dit jaar, na een jarenlange verbouwing van Vredenburg, kunnen we weer terug naar het centrum. Naar een geheel vernieuwd Vredenburg. Gekozen is om het podium in de jazz-zaal beschikbaar te stellen voor het festival, samen met de jazz-lounch. Informele maar toch intieme ruimtes.

 

Het succes van het festival, georganiseerd door Grachtensmart en gefaciliteerd door Vredenburg, is te danken aan de diversiteit van de optredens. De enige eis die wordt gesteld is de taal. Alle liedjes moeten in het Nederlands worden gezongen. Of het nu hertalingen zijn van Jan Rot, of een lied van Blöf of Borsato. Allemaal prima. Uiteraard zijn de oudere zeemansliedjes ook nog steeds te horen. Afwisselend mee kunnen zingen en luisteren naar liedjes. Voor het publiek is het een feestje. En ook nu, als elk jaar, is Grachtensmart hekkensluiter van het festival.

 

Aan de deelname zijn wel kosten verbonden. Drie euro per persoon met een maximum van 60 euro per koor. Voor dit luttele bedrag kun je de hele dag genieten van optredens van alle koren in een heerlijke gezellige sfeer. 

 

Het Festival staat gepland op zaterdag 4 oktober in het nieuwe Tivoli/Vredenburg op het Vredenburg in Utrecht.

De inschrijving is geopend.

* verplicht veld